Skip to content

Booking Consultant

Amsterdam, Noord-Holland, NetherlandsOperations

Job description

Ben jij service- én oplossingsgericht en zoek je een baan in een dynamische omgeving? Bij Studytube zijn we op zoek naar een flexibele en enthousiaste Booking Consultant die onze klanten gaat helpen!


Wat ga je doen? 
Als Booking Consultant help jij onze klanten om trainingen te boeken die niet standaard worden aangeboden door Studytube. We hebben een module ontwikkeld waarmee werknemers zelf opleidingen kunnen zoeken en boeken uit een divers leeraanbod van verschillende opleiders. De klant kan via het learning management systeem hierin zelf een selectie maken, zodat hun medewerkers een relevant aanbod aan opleidingen en trainingen krijgen te zien.

Als Booking Consultant heb je zowel contact met de aanvrager als opleider. Jij bent van beiden kanten het aanspreek punt en helpt hen met de technische vragen die zij mogelijk hebben over ons platform en zorg je ervoor dat de opleiding of training beschikbaar komt.


Over ons platform

Na je studie uitgeleerd? Als het aan ons ligt niet. Wij vinden dat je ook op werk kunt blijven leren en trainen. Daarom hebben we een alles-in-één leerplatform ontwikkeld. Met dit platform kunnen bedrijven hun werknemers een gepersonaliseerde leeromgeving aanbieden. Zo worden werknemers niet alleen geïnspireerd, maar ook uitgedaagd om aan hun toekomst te werken. Want als het aan ons ligt, is een bedrijf pas echt toekomstgericht als medewerkers dat ook zijn.

Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches van 200 tot 30.000 werknemers. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.


Job requirements

Wie ben jij?

Als Booking Consultant heb je het volgende in huis:


  • MBO+ of HBO werk- en -denkniveau

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in spreken en schrijven

  • Affiniteit met planning

  • Affiniteit met learning & development

  • Affiniteit met tech & software


Wat we jou bieden

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden we je je eigen Studytube Academy, die je kunt gebruiken om de beste versie van jezelf te worden. Daar kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt, om je hard- en soft skills te ontwikkelen. Daarnaast organiseren we maandelijks een in-company training op het gebied van belangrijke vaardigheden. Ontworpen om jou te helpen je beste leven te leiden. Dit alles terwijl je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor (met Studytube Gym!), met uitzicht op het IJ. Naast: een inspirerende werkomgeving, flexibiliteit & vrijheid, een geweldig team van collega's en een marktconform salaris.

Laten we samen groeien

Net als onze klanten willen we onze mede 'Tubers' helpen om het meeste uit hun tijd bij ons te halen. Professionele ontwikkeling is ons brood en boter en we faciliteren jouw persoonlijke groeireis bij Studytube. Met onze Studytube Level-Up Academy ben je in staat om te groeien. Ook kun je externe cursussen volgen voor maximaal 1.000 euro per jaar. Gericht op het ondersteunen van de ontwikkeling van je carrière.


Over Studytube

Studytube wil professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Wij vinden het essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te groeien, en niet zonder succes. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.


Klinkt dit als een perfecte match voor jou? Neem contact met ons op en solliciteer! Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl

or

Studytube

Designed with your future in mind.