Skip to content

Facturatie-specialist

Amsterdam, Noord-Holland, NetherlandsOperations

Job description

Ben jij goed met overzichten en cijfers en ben jij servicegericht? Voor ons Invoice Service team zijn wij op zoek naar een Invoice Service Specialist. 

Wat ga je doen

Ons Invoice Service team zorgt ervoor dat er voor onze partners per periode (wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks) een overzicht krijgen met de geboekte trainingen. De facturen worden gecheckt en gebundeld, dit vaak in overleg met de partner of opleider. Daarnaast zorg je voor de uitbetaling van deze overzichten en de kwartaal specificaties. Je bent het aanspreekpunt over deze overzichten voor de partners. Er is nog veel kans voor verbetering in de systemen, waaronder de integratie van twee systemen naar één systeem, waardoor de input van projecten voor verbetering zeer gewaardeerd wordt.

Job requirements

Wie ben jij

Voor de functie van Invoice Service Specialist zoeken wij iemand met:

  • MBO+ of HBO werk/denk niveau, richting administratie of/en cijfermatig;

  • 0 - 2 jaar werkervaring;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal;

  • Organisatorische skills en veel focus op detail.

Wat wij bieden

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden we je een eigen Studytube Academy, waarmee je de beste versie van jezelf kunt worden. Hier kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt, om je hard- en soft skills te ontwikkelen. Daarnaast organiseren we maandelijks een in-company training op het gebied van belangrijke hedendaagse vaardigheden. Ontworpen om je te helpen je beste leven te leiden. Dit alles terwijl je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor, met uitzicht op het IJ. Naast: een inspirerende werkomgeving, flexibiliteit & vrijheid, een geweldig team van collega's en een marktconform salaris.


Laten we samen groeien

Net als onze klanten willen we onze mede 'Tubers' helpen om het meeste uit hun tijd bij ons te halen. Professionele ontwikkeling is ons brood en boter en we faciliteren jouw persoonlijke groeireis bij Studytube. Met onze Studytube Level-Up Academy ben je in staat om te groeien. Ook kun je externe cursussen volgen voor maximaal 1.000 euro per jaar. Gericht op het ondersteunen van de ontwikkeling van je carrière.


Over Studytube

Studytube wil professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Wij vinden het essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te groeien, en niet zonder succes. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.


Klinkt dit als een perfecte match voor jou? Neem contact met ons op en solliciteer! Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl

or

Studytube

Designed with your future in mind.