Skip to content

Financial Controller

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamStaff

Job description

Help jij onze snelgroeiende organisatie naar het volgende niveau?

Wat ga je doen

Als Financial Controller ben jij verantwoordelijk voor de financiële operatie, de maandafsluiting en de belasting aangiften. Daarnaast assisteer je de Accounting & Reporting Manager voor de consolidatie, de statutaire reporting en audits en lever je een belangrijke bijdrage aan procesverbetering. Door jouw vermogen om bijzaak van hoofdzaak te onderscheiden en je overzicht over complexe onderwerpen, til jij onze Finance afdeling naar een hoger level.

Job requirements

We zoeken jou, want jij:

  • Hebt een Bachelor of Master in accounting

  • Hebt 4 tot 5 jaar ervaring binnen Financial control, boekhouding en reporting

  • Hebt misschien zelfs ervaring met IFRS of Dutch GAAP

  • Bent een excel wizard

  • Bent zelfstartend en oplossingsgericht

  • Hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in spreken en schrijven

Wat wij bieden

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden we je een eigen Studytube Academy, waarmee je de beste versie van jezelf kunt worden. Hier kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt, om je hard- en soft skills te ontwikkelen. Daarnaast organiseren we maandelijks een in-company training op het gebied van belangrijke hedendaagse vaardigheden. Ontworpen om je te helpen je beste leven te leiden. Dit alles terwijl je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor, met uitzicht op het IJ. Naast: een inspirerende werkomgeving, company gym, flexibiliteit & vrijheid, een geweldig team van collega's en een marktconform salaris.


Laten we samen groeien

Net als onze klanten willen we onze mede 'Tubers' helpen om het meeste uit hun tijd bij ons te halen. Professionele ontwikkeling is ons brood en boter en we faciliteren jouw persoonlijke groei bij Studytube. Met onze Studytube Level-Up Academy ben je in staat om te groeien. Ook kun je externe cursussen volgen voor maximaal 1.000 euro per jaar. Gericht op het ondersteunen van de ontwikkeling van je carrière.


Klinkt dit als een perfecte match voor jou? Neem contact met ons op en solliciteer! Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl


Over Studytube

Studytube wil professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Wij vinden het essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te groeien, en niet zonder succes. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.


or

Studytube

Designed with your future in mind.