Skip to content

Junior Implementatie Consultant

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamOperations

Job description

Hou jij van projectmatig werken en van veel diversiteit in je werk? Wil jij onze klanten begeleiden, ondersteunen en adviseren tijdens de implementatiefase van het Studytube platform?

Wat ga je doen?

Als implementatie consultant bij Studytube help jij onze klanten de eerste 30 tot 90 dagen om zelfstandig te worden in het gebruik van ons platform. Dit betekent dat je vaak meerdere klanten tegelijk helpt en nauw contact hebt met ons Sales team om goed op de hoogte te zijn van hun behoeften. Samen maken jullie voor iedere klant een implementatieplan. Zo zal de ene klant online geïmplementeerd kunnen worden, waar een ander meer fysieke en intensieve begeleiding nodig heeft.

Door het stellen van de juiste vragen, help jij klanten om op de korte en lange termijn succesvol te zijn. Met jouw rol als implementatie consultant ben je hierbij sturend voor de klant richting go-live. Na de implementatie periode draag je de klant over aan je collega’s van Customer Success.

Job requirements

In jouw rol bouw jij duurzame relaties met klanten door regelmatig contact te hebben en te overleggen. Ook signaleer je kansen en verbeteringen op het gebied van leren en ontwikkelen bij de klant(en).

Het gewenste profiel

● Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding

● Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring, het liefst op het gebied van (SaaS) Implementatie en/ of Project management

● Je bent resultaatgericht en gaat gestructureerd te werk

● Je legt gemakkelijk contact en biedt klanten vertrouwen

● Je bent oplossingsgericht, werkt autonoom en toont daarbij initiatief en eigen verantwoordelijkheid

● Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden we je een eigen Studytube Academy, waarmee je de beste versie van jezelf kunt worden. Hier kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt, om je hard- en soft skills te ontwikkelen. Daarnaast organiseren we maandelijks een in-company training op het gebied van belangrijke hedendaagse vaardigheden. Ontworpen om je te helpen je beste leven te leiden. Dit alles terwijl je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor, met uitzicht op het IJ. Naast: een inspirerende werkomgeving, flexibiliteit & vrijheid, een geweldig team van collega's en een marktconform salaris.

Laten we samen groeien

Net als onze klanten willen we onze mede 'Tubers' helpen om het meeste uit hun tijd bij ons te halen. Professionele ontwikkeling is ons brood en boter en we faciliteren jouw persoonlijke groeireis bij Studytube. Met onze Studytube Level-Up Academy ben je in staat om te groeien. Ook kun je externe cursussen volgen voor maximaal 1.000 euro per jaar. Gericht op het ondersteunen van de ontwikkeling van je carrière.


Over Studytube

Studytube wil professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Wij vinden het essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te groeien, en niet zonder succes. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.

Klinkt dit als een perfecte match voor jou? Neem contact met ons op en solliciteer! Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl

or

Studytube

Designed with your future in mind.