Skip to content

Online Learning Consultant

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandOperations

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor leren en ben je enthousiast, zelfsturend en gestructureerd? Zie jij jezelf opleiders en trainers ondersteunen bij het ontwikkelen van diverse online leerinterventies? Studytube is een van de snelst groeiende tech scale-up bedrijven van Nederland, en hierdoor zijn wij op zoek naar een nieuwe Online Learning Consultant.

Wat je gaat doen

Stel, een klant wil het onboarding proces binnen hun organisatie digitaliseren. De content hiervoor hebben ze, maar de kennis over hoe deze trainingen goed vorm te geven ontbreekt. Jij gaat deze klant helpen door ze van A tot Z te begeleiden bij het maken van een online training. Je hebt een adviserende rol, wat betekent dat de klant de content schrijft terwijl jij advies geeft om de training zo impactvol mogelijk te maken. Daarnaast ben je speerpunt van projecten; je bent het eerste aanspreekpunt, bewaakt de planning en verzorgt diverse contactmomenten met de klant.

Verder werk je nauw samen met onze video productieafdeling, die namens jou de visuele elementen voor de training ontwikkelt, zoals video's, infographics en animaties. Naast het ontwikkelen van leerinterventies voor klanten houd je je ook bezig met het up-to-date houden van de Studytube bibliotheek. Hiervoor werk je nauw samen met onze aangesloten trainers en partners. Door zoveel mogelijk kennis te vertalen naar online content draag je bij aan de verrijking van ons - en de klant - onderwijsaanbod.

Vereisten

Het Learning Content Team van Studytube is een enthousiast en leuk team! We hechten waarde aan heldere communicatie, vertrouwen op elkaar om de klus (goed) op tijd te klaren en zijn altijd op zoek naar manieren om onze leerinhoud en de manier waarop we als team samenwerken te verbeteren. En, we waarderen een goed gevoel voor humor.


Wie jij bent

  • Je bent HBO of WO afgestudeerd met een onderwijskundige afstudeerrichting;

  • Je hebt 0 - 3 jaar werkervaring;

  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar;

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 

  • Uitstekende analytische vaardigheden, sterke communicatieve vaardigheden en zelfstandig;

  • Detailgericht, goed in planning en projectmanagement;

  • Je neemt graag initiatief en signaleert mogelijkheden om de huidige werkwijze naar een hoger plan te tillen.


Wat wij bieden

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden we je een eigen Studytube Academy, waarmee je de beste versie van jezelf kunt worden. Hier kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt, om je hard- en soft skills te ontwikkelen. Daarnaast organiseren we maandelijks een in-company training op het gebied van belangrijke hedendaagse vaardigheden. Ontworpen om je te helpen je beste leven te leiden. Dit alles terwijl je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor, met uitzicht op het IJ. Naast: een inspirerende werkomgeving, flexibiliteit & vrijheid, een geweldig team van collega's en een marktconform salaris.


Laten we samen groeien

Net als onze klanten willen we onze mede 'Tubers' helpen om het meeste uit hun tijd bij ons te halen. Professionele ontwikkeling is ons brood en boter en we faciliteren jouw persoonlijke groeireis bij Studytube. Met onze Studytube Level-Up Academy ben je in staat om te groeien. Ook kun je externe cursussen volgen voor maximaal 1.000 euro per jaar. Gericht op het ondersteunen van de ontwikkeling van je carrière.


Over Studytube

Studytube wil professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Wij vinden het essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te groeien, en niet zonder succes. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.


Klinkt dit als een perfecte match voor jou? Neem contact met ons op en solliciteer! Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl

of

Studytube

Designed with your future in mind.