Skip to content

Partner Manager

Netherlands, Noord-Holland, AmsterdamOperations

Job description

Word jij enthousiast van de leukste leerpartners verbinden aan ons systeem? Dan hebben we misschien de perfecte kans voor jou. Ontdek of onze functie van Partner Manager iets voor jou is!

Wat je gaat doen

Als Partner Manager ben je het eerste aanspreekpunt voor de (potentiële) leerpartners van Studytube. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van een eerste relatie met (potentiële) leerpartners. Samen met het team en onze klanten herkennen we de gaten in ons leeraanbod en vervolgens neem je contact op met deze leerpartners om partnerships op te zetten. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar win-win situaties. Nadat ze onze leerpartner zijn geworden zorg je voor een uitstekende relatie en evalueer je gedurende het jaar wat er goed gaat en hoe we nog meer waarde kunnen creëren in de samenwerking. Je hebt wel een commerciële blik en komt met ideeën hoe we als team onze module kunnen verbeteren. We werken hand in hand met alle andere teams in de organisatie om ervoor te zorgen dat onze klanten alle gewenste leergangen in hun Studytube Academy kunnen vinden en boeken. Uiteindelijk ben je altijd bezig om onze leerpartners blij te maken. Dat doen we door het product voor hen optimaal te laten werken en het aanbod zo goed mogelijk te positioneren in de Academies van onze klanten.

Hoe wij werken

Bij Studytube vinden we het essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden we een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te werken aan hun eigen toekomst!

Ons klantenportfolio bestaat uit 300+ klanten in diverse branches zoals de bouw, staffing & recruitment, gemeenten, financiële dienstverlening, dagbesteding, zorg en onderwijs. Enkele voorbeelden van onze klanten zijn Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels, Gemeenten Haarlem, Eindhoven en Groningen. Daarnaast zijn we onlangs vier keer op rij in de top 20 van de Deloitte Tech Fast-50 geëindigd. Een prestatie waar we trots op zijn, maar dit is nog maar het begin!

Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's werken we bewust aan het nummer 1 leerplatform van Nederland. Daarnaast hebben we een kantoor in Berlijn & Oekraïne en zijn we het opkomende Education & Tech bedrijf in Europa.

Job requirements

Wie ben je

  • HBO/Academisch werk- en denkniveau
  • Leergierig; je wilt jezelf verder ontwikkelen, wees ambitieus!
  • Sterke communicatieve vaardigheden (perfecte beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré)
  • Een teamspeler
  • 1-3 jaar werkervaring

Wat wij bieden

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden we je een eigen Studytube Academy, waarmee je de beste versie van jezelf kunt worden. Hier kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt, om je hard- en soft skills te ontwikkelen. Daarnaast organiseren we maandelijks een in-company training op het gebied van belangrijke hedendaagse vaardigheden. Ontworpen om je te helpen je beste leven te leiden. Dit alles terwijl je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor, met uitzicht op het IJ. Naast: een inspirerende werkomgeving, flexibiliteit & vrijheid, een geweldig team van collega's en een marktconform salaris.

Studytube Academie

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's en daarom investeren we daarin! We bieden je je eigen Studytube Academy, hier bereiden we je volledig voor om een kick ass Partner Manager te worden. Hier kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt om sterke hard- en soft skills te ontwikkelen.

Daarnaast organiseren we maandelijks interne incompany trainingen op het gebied van belangrijke hedendaagse vaardigheden en kun je externe trainingen volgen tot 1000,- euro per jaar.

Wil je jezelf ontwikkelen en zoveel mogelijk online cursussen volgen over verschillende onderwerpen en wil je werken in een jong, divers en ambitieus team? Zoek niet verder en spring op deze sneltrein!

Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl.

or

Studytube

Designed with your future in mind.