Skip to content

Sales Development Representative SME

On-site
  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Commercial

Job description

Wil jij de hele wereld kennis laten maken met hét alles-in-één leerplatform van Nederland en sta je te popelen om snel te groeien in je carrière?? Dan is onze functie van Sales Development Representative iets voor jou.


Wat je gaat doen

Als Sales Development Representative verzorg je het eerste contact met potentiële klanten van Studytube en ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een relatie met hen. Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is aan jou om hun uitdagingen en ambities te identificeren en deze bevindingen te kunnen vertalen naar waardevolle oplossingen. Je begeleidt de klant in deze ontdekkingsfase en speelt een cruciale rol in dit kwalificatieproces. Met jouw bijdrage aan onze Europese expansie en help je Studytube internationaal op de kaart te zetten.

Job requirements

Jij:

  • Communiceert vloeiend in het Nederlands;
  • Hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Bent een teamspeler;
  • Bezit sterke communicatieve vaardigheden;
  • Bent ambitieus en erg gedreven;
  • Wil jezelf commercieel te ontwikkelen.


Laten we samen groeien

We willen dat alle ‘Tubers’ het meeste uit hun tijd bij ons halen en ondersteunen ontwikkelingen in jouw carrière waar we kunnen. Dit doen we voornamelijk via de “Studytube Sales Academy”, waarmee we je klaarstomen voor de volgende stap in ons commerciële team. Professionele ontwikkeling is ons brood en boter en wij faciliteren jouw persoonlijke groei bij Studytube. Met deze Sales Academy, maar ook de Studytube Level-Up Academy en Sales Impact Academy (SIA) dragen we bij aan jouw groei van Sales Development Representative tot Key Account Executive of SaaS Sales Executive. 


Wat wij bieden

Naast deze ontwikkelingsmogelijkheden, een competitief salaris en een geweldige werkomgeving, willen we je zien gedijen bij Studytube. Daarom heb je recht op een leer- en vitaliteitsbudget van €1.000 per jaar, geweldige ontwikkelingsmogelijkheden, gezonde lunches en onze eigen Studygym. Allemaal bedoeld om jou te helpen je beste leven te leiden. Je harde werk blijft niet onopgemerkt, je wordt beloond met uncapped bonussen en leuke teamactiviteiten. Daarnaast heb je de vrijheid om je eigen projecten en ideeën te initiëren. Allemaal vanuit ons gloednieuwe kantoor met uitzicht op het IJ.


Over Studytube

Studytube wil professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Wij geloven dat het essentieel is voor bedrijven om te investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te groeien, en niet zonder succes. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.

Klinkt dit als een perfecte match? Neem contact met ons op en solliciteer!

Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl. 


or

Studytube

Designed with your future in mind.