Skip to content

SME Account Executive

Hybrid
 • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Commercial

Job description

Klaar voor een carrière upgrade in sales? Leid aankooptrajecten, richt je op C-level executives en behaal je doelen met een uitdagende sales rol die perfect aansluit bij jouw ambities!


Wat je gaat doen:

Als SME Account Executive bij Studytube ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand binnen het midden- en kleinbedrijf (SME). Je wordt een belangrijk onderdeel van ons Sales team en zal nauw samenwerken met de Head of SME Sales om de revenue doelstellingen te behalen. Je bent een resultaatgerichte professional die gedreven is om nieuwe kansen te identificeren en te benutten. Je begrijpt de behoeften van onze potentiële klanten en weet hen te overtuigen van de waarde van ons product en dienstenpakket.


Jij gaat:

 • Actief zoeken naar nieuwe kansen binnen het SME-segment en het genereren van nieuwe leads via verschillende kanalen, zoals netwerken, koude acquisitie en marketingacties.

 • Consultatieve verkoopgesprekken voeren met potentiële klanten om hun behoeften te begrijpen en de toegevoegde waarde van Studytube te presenteren.

 • Sterke relaties met klanten opbouwen en onderhouden, waarbij je hen begeleidt door het gehele aankoopproces van online kennismaking tot contracting.

 • Cross-selling en upselling mogelijkheden identificeren binnen het bestaande klantenbestand.

 • Samenwerken met het Customer Success team om ervoor te zorgen dat klanten een uitstekende ervaring hebben met Studytube's producten en diensten.

 • De ‘sequence of event’ en klantinformatie bijhouden in ons CRM-systeem Hubspot.

Job requirements

Wie ben jij:

 • 1-3 jaar ervaring in een B2B-verkooppositie, bij voorkeur met een focus op het SME-segment.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

 • Bewezen trackrecord in het sluiten van deals ter waarde van 20-30K ARR á € 1.500 MRR.

 • Kennis van en ervaring met e-learning, HR-technologie of aanverwante industrieën is een pluspunt.

 • Je bent self motivated, resultaatgericht en hebt een sterke drive om te slagen.


Wat we jou bieden

Ontdek een uitdagende carrière bij ons met geweldige voordelen. Uitstekend salaris, 'uncapped' variabel onderdeel en pensioenregeling. Sluit je aan bij onze dynamische scale-up en maak deel uit van een opkomend succesverhaal. Groei in ons goed gefinancierde en snelgroeiende organisatie met een ambitieuze werkomgeving. Je wordt onderdeel van een leuk, jong en gedreven team dat streeft naar hoge doelen. Geniet van een inspirerende en informele werksfeer met legendarische bijeenkomsten en leuke teamactiviteiten die "Work Hard, Play Hard" belichamen. Uitstekende groeimogelijkheden wachten, inclusief de kans om een Senior Account Executive te worden en je potentieel te benutten. Ons kantoor beschikt over een fitnessruimte en bar voor uitdaging en ontspanning. Spannende beloningen wachten als jij en je team uitblinken. Kies voor een opwindende carrière waarbij jouw succes centraal staat en ervaar alle voordelen die we bieden.


Interesse? Solliciteer direct!


Over Studytube

Studytube is een snelgroeiend en innovatief bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop organisaties leren en ontwikkelen. Met ons all-in-one leerplatform kunnen bedrijven hun werknemers toegang geven tot een breed scala aan cursussen, trainingen en leermiddelen. Onze missie is om leren leuk, eenvoudig en effectief te maken voor iedereen, waarbij we organisaties in staat stellen om hun prestaties te verbeteren en te groeien.

Wij willen professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Het is essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 500 klanten in diverse branches van 50 tot 30.000 werknemers. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 250+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.


Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl

or

Studytube

Designed with your future in mind.