Skip to content

Sr. Customer Success Manager

Hybrid
  • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Operations

Job description

Wil jij het makkelijker maken voor bedrijven om hun medewerkers te helpen leren? Als Customer Success Manager maak jij met jouw advies en kennis Employee Development toegankelijk.


Wat je gaat doen

Als Sr. Customer Success Manager (of CSM) maak je impact binnen Studytube en bij jouw klanten. Je bent verantwoordelijk voor de adoptie en het succes van onze diensten bij onze klanten. Dit doe je door samen te werken met andere teams binnen Studytube, zoals: het implementatie team, de service agents, product owners en onze marketing en sales teams.

Voor jouw klanten ben jij als Studytube expert een partner en een adviseur, en weet jij de waarde van Studytube goed over te brengen. Samen met je klanten ben je constant bezig de samenwerking te verbeteren en verzamel je best-practices. Door deze te delen met andere klanten en je collega’s, maak jij de services en propositie van Studytube steeds sterker.

Binnen Studytube ben jij de voice of the customer en weet jij hun drijfveren, wensen en uitdagingen goed te vertalen. Soms kun je, met jouw begrip, je klanten op eenvoudige wijze inspireren om hun interne (adoptie) processen te verbeteren.

Door jouw klanten te wijzen op specifieke meetpunten en hen te begeleiden bij samen opgestelde actieplannen help je jouw klanten hun doelen op het gebied van L&D te behalen. Je richt je hierbij ook op interne kwalificaties, en speelt in op resultaten op basis van gebruik, tevredenheid, gerealiseerde business waarde, de gezondheid van de klanten. Je stimuleert hierbij de uitbreiding van bestaande-business, in samenwerking met onze accountmanagers. 

Job requirements

Wie ben jij

  • 5 - 7 jaar ervaring binnen Customer Success, Sales, (technische) accountbeheer of Consultancy (in SaaS omgeving)

  • Ervaring als de klantgerichte leider die verantwoordelijk is voor het beheer van een eigen portfolio.

  • Bewezen effectiviteit in complexe digitale transformatieprojecten

  • Affiniteit met HR en/of L&D vraagstukken

  • Commerciele instelling, en affiniteit met procesverbeteringen en data-analyse

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

Wat we jou bieden

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden we je je eigen Studytube Academy, die je kunt gebruiken om de beste versie van jezelf te worden. Daar kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt, om je hard- en soft skills te ontwikkelen. Naast het leren en mentorship van specialisten in het team, maken wij ook gebruik van een Customer Success (CS) platform, waarbij CS specifieke skills kunnen worden aangeleerd dan wel verbeterd. Daarnaast organiseren we maandelijks een in-company training op het gebied van belangrijke vaardigheden. Ontworpen om jou te helpen je beste leven te leiden. Dit alles terwijl je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor (met Studytube Gym!), met uitzicht op het IJ. Naast: een inspirerende werkomgeving, flexibiliteit & vrijheid, een geweldig team van collega's en een marktconform salaris.

Interesse? Solliciteer direct!


Over Studytube

Studytube wil professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Wij vinden het essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te groeien, en niet zonder succes. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches van 200 tot 30.000 werknemers. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.

Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nlor

Studytube

Designed with your future in mind.