Skip to content

Technical Support Specialist

Hybrid
 • Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Operations

Job description

Help je graag mensen, ben je goed in het behouden van overzicht en zoek je een baan in een dynamische omgeving? Bij Studytube zijn we op zoek naar slimme, flexibele en enthousiaste talenten om mee te bouwen aan onze toekomst.

Als Technical Support Specialist heb je een van de meest impactvolle rollen binnen de organisatie. Je staat in direct contact met de eindgebruiker, waarbij je klanten en partners adviseert, begeleidt en ondersteunt bij het gebruik van ons educatieve platform. Je helpt klanten en partners om het maximale uit het platform te halen en ze tevreden te houden. Daarnaast assisteer je bij het verbeteren van onze dienstverlening, klanttevredenheid en communicatie.

Wat je gaat doen

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en partners en handelt vragen via e-mail, chat of telefoon snel af;

 • Je werkt aan verschillende projecten om de ervaring van gebruikers te verbeteren en de processen te stroomlijnen;

 • Je helpt de gebruiker bij het vinden van hun weg op het platform door verbeteringen te vinden en dit toe te passen op de customer journey;

 • Je helpt het platform te ontwikkelen door productverbeteringen voor te stellen op basis van feedback van klanten; Je werkt hiervoor samen met het productteam en de Customer Success Managers;

 • Je informeert de klant over de status en realisatie van verbeteringen;

 • Je denkt mee in het verbeteren van de dienstverlening om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen.

Job requirements

Wie je bent

 • Je vindt het leuk om gerichte vragen te beantwoorden en hulp te bieden aan klanten;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels;

 • Je hebt een flexibele, proactieve en positieve instelling;

 • Je werkt gestructureerd;

 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en geeft vertrouwen aan cliënten;

 • Je bent een teamspeler die graag meebouwt aan onze afdeling en ons bedrijf.

Wat wij bieden

Wij geloven in de constante ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden we je een eigen Studytube Academy, waarmee je de beste versie van jezelf kunt worden. Hier kun je zoveel online cursussen volgen als je wilt, om je hard- en soft skills te ontwikkelen. Daarnaast organiseren we maandelijks een in-company training op het gebied van belangrijke hedendaagse vaardigheden. Ontworpen om je te helpen je beste leven te leiden. Dit alles terwijl je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoor (en vanuit huis), met uitzicht op het IJ. Naast: een inspirerende werkomgeving, flexibiliteit & vrijheid, een geweldig team van collega's en een marktconform salaris. We werken volgens een hybride structuur, minimaal 2 dagen vanaf kantoor (iets meer tijdens je onboarding periode).

Laten we samen groeien

Net als onze klanten willen we onze mede 'Tubers' helpen om het meeste uit hun tijd bij ons te halen. Professionele ontwikkeling is ons brood en boter en we faciliteren jouw persoonlijke groeireis bij Studytube. Met onze Studytube Level-Up Academy ben je in staat om te groeien. Ook kun je externe cursussen volgen voor maximaal 1.000 euro per jaar. Gericht op het ondersteunen van de ontwikkeling van je carrière.

Over Studytube

Studytube wil professionele ontwikkeling zo toegankelijk, makkelijk, leuk en succesvol mogelijk maken. Wij vinden het essentieel dat bedrijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat medewerkers inspireert om te groeien, en niet zonder succes. Ons klantenportfolio bestaat uit meer dan 300 klanten in diverse branches. Organisaties als Bol.com, ASR, CZ, Manpower, VolkerWessels en Ajax inspireren hun medewerkers al met ons platform. Samen met 200+ diverse en gepassioneerde collega's richten wij ons op het creëren van de best mogelijke leerervaring voor onze klanten. Ons doel? Europa's nummer 1 platform voor professionele ontwikkeling worden.

Klinkt dit als een perfecte match voor jou? Neem contact met ons op en solliciteer! Heb je vragen over deze of een andere vacature, stuur ze dan naar jobs@studytube.nl

or

Studytube

Designed with your future in mind.